دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

هنرمند ژاپنی پس از ۴۰ سال در موزه هنرهای معاصر تهران با اثرش دیدار می‌کند

 نوریوکی‌هاراگوچی پس از ۴۰ سال با اثر خود؛ "ماده و فکر"(حوض روغن) در موزه هنرهای معاصر تهران دیدار می کند.  
کد خبر : ۲۲۱۶۶۱

به گزارش روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، علی محمد زارع؛ رییس موزه هنرهای معاصر تهران گفت: اثر "ماده و فکر"(حوض روغن) نوریوکی هاراگوچی؛ هنرمند ژاپنی پس از چهل سال با حضور و نظارت این هنرمند مرمت می شود.
زارع در ادامه گفت: اثر "ماده و فکر"(حوض روغن) در سال ۱۹۷۷ در ارتباط و گفتگو با معماری و فضای موزه هنرهای معاصر تهران در موزه نصب شد است و ۴۰سال است که این اثر در موزه هنرهای معاصر تهران قرار دارد و به عنوان یکی از نمادهای موزه شناخته شده است.
رییس موزه هنرهای معاصر تهران افزود: با توجه به ضرورت و اهمیت حفظ و نگهداری استاندارد آثار موزه هنرهای معاصر تهران و مرمت آثاری که به مرمت نیاز دارند، هماهنگی برای بازبینی و مرمت این اثر پس از ۴۰ سال با نوریوکی هاراگوچی انجام شد و خوشبختانه امکان مرمت اثر با نظارت و حضور این هنرمند فراهم شد.
نوریوکی هاراگوچی در هفته جاری به موزه هنرهای معاصر تهران می آید تا مرمت اثر "ماده و فکر" (حوض روغن) را نظارت کند.
در سال ۱۹۷۷، حوض روغن بازتابنده نوریوکی هاراگوچی با عنوان «ماده و فکر» در نمایشگاه داکیومنتای ششم در شهر کاسل آلمان به نمایش در آمد. همان سال و با دیدن این کار در داکیومنتا، اجرایی از این اثر برای گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران خریداری شد و از آن زمان تا به حال به طور دائمی در موزه نصب شده است.




نوریوکی هاراگوچی در سال ۱۹۴۶ در یوکوسوکا در ژاپن متولد شد . او در سال ۱۹۷۰ از دانشگاه نیهون توکیو، در رشته نقاشی فارغ‌التحصیل شد . وی زمانی شروع به نمایش آثار خود کرد که هنوزدانشجو بود و بحران‌های سیاسی رو به رشدی اعم از تظاهرات و شورش های دانشجویی در برابر جنگ ویتنام و پیمان امنیتی ژاپن و آمریکا در جریان بود . یوکوسوکا بندر اصلی ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا است. نقاشی ها و مجسمه‌های اولیه هاراگوچی به زیبایی شناسی ابزارآلات نظامی و صنایع سنگین اشاره دارد . بعدها، مواد مورد استفاده او شامل تیرآهن، قطعات ماشین، روغن کارکرده و لاستیک شدند ؛ زیبایی شناسی‌ای متمایز از سایر هنرمندان معاصر ژاپنی او که در بستر جنبش مونو - ها بیشتر به مواد طبیعی روی آوردند.
از اوایل دهه ۱۹۶۰, آثار این هنرمند به طور گسترده در ژاپن و خارج از این کشور به نمایش گذاشته شده است.


انتهای پیام/

گوشتیران
قالیشویی ادیب
ارسال نظر